L’Art del cosir, tot en merceria i labors

C. Antònia Canet, 16 – Tel. 93 488 69 52

Des de dissabte de la setmana passada la nostra ciutat disposa d’un nou establiment que ofereix els seus productes i els seus serveis als molletans. Estem parlant de l’Art del Cosir, una botiga dedicada a la merceria tradicional i a la merceria creativa.

 


A l’Art del Cosir es poden trobar tot tipus de productes com fils, agulles, vetes, gomes, cremalleres i botons, entre molts d’altres. A més, també pots trobar productes per realitzar les teves peces més creatives com, per exemple llanes tant de mitja com de ganxet, productes per realitzar peces de patchwork, tot tipus de drapets i les eines necessàries per realitzar punt de creu o boixet.

 


Si el que necessites és realitzar algun retoc a les teves peces de roba per adaptar-les a les teves necessitats, a l’Art del Cosir també et poden ajudar. Només has de portar la teva peça i demanar com t’agradaria que s’ajustés al teu cos. A l’establiment faran l’arranjament necessari perquè la roba sigui perfecta per a cada cos.

 


A l’Art del Cosir també realitzen tallers, tant setmanals com monogràfics d’un dia. Durant un dies concrets, l’establiment acull a mestres especialitzades en diversos àmbits per desenvolupar tallers de mitja, ganxet, patchwork, boixets o punt de creu i brodats. Informa’t sobre els seus horaris i apunta’t al que més t’agradi.

 

Edicions locals