La Crida prepara el Codi Ètic

Divendres a les 19h el Casal Cultural de Mollet acollirà una jornada de treball dels membres de La Crida per Mollet amb l’objectiu de debatre i elaborar el seu Codi Ètic.

La Crida per Mollet segueix treballant per preparar-se per a les properes eleccions municipals. El següent pas és elaborar el seu Codi Ètic, un document de compromisos que els candidats a l’Ajuntament hauran de signar. Serà divendres, a les 19h al Casal Cultural, quan els membres de La Crida es reuniran per treballar sobre aquest document que vol “marcar un nou pacte entre la ciutadania i els representants públics, evitant situacions de manca de transparència, opacitat, professionalització de la política o aprofitament del càrrec en benefici personal”.

 


Tal com expliquen des de l’organització, el Codi Ètic “marcarà temes com la limitació de càrrecs i de mandats, les incompatibilitats, les limitacions de sous i altres percepcions econòmiques. També tindrà en compte compromisos sobre el compliment d'allò marcat al programa electoral i mecanismes per tal que la ciutadania pugui fiscalitzar i avaluar la tasca dels representants. Finalment, el document incorporarà mesures per garantir la transparència en el finançament i la gestió de les despeses de la candidatura i el futur grup municipal que en sorgeixi”.

 

Edicions locals