L’atleta Sònia Bocanegra i l’escaquista Pere Garriga, millors esportistes del 2014

La 22a Nit de l’Esport va guardonar també la UD Molletense, el CF Mollet, el CB Mollet o les escoles Joan Abelló i Montseny, entre d’altres.

El Teatre Can Gomà es va convertir divendres passat al vespre en l’escenari idoni per a la 22a edició de la Nit de l’Esport, en què la ciutat va premiar aquells esportistes o clubs més destacats del 2014. Els grans triomfadors de la vetllada van ser l’atleta Sònia Bocanegra, del Club Atlètic Mollet, i el jugador d’escacs Pere Garriga, del Club Escacs Mollet, que van ser guardonats amb el Premi de Millor Esportista Femení i Masculí, respectivament. La cerimònia va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el representant territorial del Consell català de l’Esport a Barcelona de la Generalitat, Santi Siquier, i el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo.

 

La cerimònia també va comptar amb altres premis. Així doncs, la UD Molletense va ser escollida Millor Entitat Esportiva; l’Equip Infantil A del CB Mollet va ser guardonat com a Millor Equip de Base, i a l’Escola Montseny seli va entregar el Premi a la Millor Escola. El Millor Patrocinador va ser l’Hotel Ibis i el Premi a l’Esportivitat se’l va endur l’Escola Joan Abelló. La UD Molletense va tornar a pujar a l’escenari per recollir el Premi als Valors; i la nedadora Mireia Belmonte va rebre el Premi Internacional.  

 

A la Nit de l’Esport també s’entreguen Mencions especials per aquelles entitats o persones que es distingeixen per la seva trajectòria o per algun aspecte en particular. Aquestes Mencions han recaigut sobre Xavi Martinez, per la promoció de l’scooter, Carles Martínez, per la seva trajectòria com a entrenador de tennis, Víctor Mas Cagide, àrbitre de l’ACB, la futbolista Queralt Gómez i el CF Mollet UE, en reconeixement al centenari de l’entitat.

Edicions locals