15.600 llars molletanes amb fibra òptica

L’Ajuntament i l’empresa de telecomunicacions Jazztel porten treballant des de fa mesos a la nostra ciutat per desplegar la fibra òptica.

A l’estiu van començar els treballs per dotar a Mollet dels elements necessaris per desplegar la fibra òptica, una tecnologia que permet connexions de banda ampla i un accés gairebé immediat a internet, amb 200 megues, tant de baixada com de pujada de la informació. El desplegament de la fibra òptica comprèn més de 15.600 habitatges, locals i empreses de la ciutat.

 

 

La inversió que ha fet l’empresa Jazztel per al desplegament de la FTTH a Mollet ha estat de 3,7 milions d’euros i ha generat, ja sigui directa o indirectament, 80 llocs de treball.

 

 

Aquesta tecnologia, present en països com Japó o els Estats Units, permet als veïns de Mollet disposar d’una de les xarxes de telecomunicacions més avançades de la Unió Europea i els ofereix l’oportunitat de realitzar connexions multidispositiu dins d’una mateixa llar, com són la televisió o serveis de telefonia i dades.

 

Edicions locals