Nous cursos en formació ocupacional a EMFO

Unes 120 persones es podran beneficiar dels 8 itineraris formatius. Dos d’aquests cursos ja estan iniciats i els cinc restants començaran durant les properes setmanes.

Els serveis municipals de l’Ajuntament ofereixen enguany 8 itineraris formatius per a unes 120 persones en el sector sanitari, comercial, administratiu, elèctric i de teleassistència. A finals de desembre va començar el curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, i la setmana passada va iniciar-se el curs d‘Activitats administratives en la relació amb el client.

 


Al llarg de les properes setmanes està previst que s’iniciïn sis nous itineraris formatius. En total es tracta de 3.700 hores de formació que beneficiaran a un total de 120 persones. Les persones interessades en realitzar aquests cursos ja poden adreçar-se a EMFO (personalment o a través del seu web) per realitzar la preinscripció.

 


Els nous cursos que es realitzaran són el d’Activitats auxiliars de comerç (Certificat professional, 290h); Gestió comercial de vendes (Certificat professional, 630h); Gestió de trucades de teleassistència (Certificat professional, 330h); Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (Certificat professional, 450h); Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents (Certificat professional, 460h); i Manteniment d’instal·lacions automatitzades controlades per autòmats programables (sense Certificat Professional, 400h).

 


Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Edicions locals