Ara Mollet-ERC: “el govern barreja la seva feina amb la precampanya electoral”

Els republicans molletans critiquen la campanya ‘Orgull de Mollet’ i altres actuacions realitzades pel govern municipal (PSC i CiU).

Ara Mollet-ERC creu que “no és lícit barrejar la precampanya d’un partit amb la feina d’un govern” i critica l’inici de la campanya ‘Orgull de Mollet’, aquesta setmana. “Entenem que l’autoestima dels molletans és important, però entenem també que fer-la en uns moments preelectorals és barrejar conceptes”.

 


A més, els republicans molletans demanen explicacions sobre el cost d’aquesta campanya i que “l’ús que es fa d’idees i persones no s’utilitzi, tal com estem acostumats, per beneficiar a alguna candidatura el proper mes de maig”.

 


També creuen que hi ha actuacions que demostren “l’ús partidista del govern de la ciutat com: la campanya a la premsa molletana sobre la possibilitat de parlar per telèfon amb l’alcalde, amb fotografia inclosa que recorda directament a una campanya electoral; l’arranjament de carrers de Mollet després d’anys sense fer-se; les mentides reiterades sobre els grups de l’oposició; i la gestió de la participació i de la transparènciaes fa servir únicament com a aparador electoral, com moltes altres polítiques que genera aquest govern”.

Edicions locals