Neix a Mollet l’Associació pel Desenvo-lupament Empresarial i Formatiu

Dimecres La Marineta acollia la presentació d’una nova entitat que pretén promoure l’emprenedoria i la cooperació entre empreses i organismes

L’Associació pel Desenvolu-pament Empresarial i Formatiu (ADEF) es presentava a la ciutadania amb molts projectes, idees molt europees sobre el concepte d’emprenedoria i molta il·lusió i ganes de treballar. Els impulsors van començar a iniciar-se en aquest projecte ara fa tres anys i des d’aleshores han estat formant-se i treballant fins a arribar a constituir-se com a associació.

 


L’objectiu d’ADEF és crear una plataforma on els molletans puguin emprendre els seus propis projectes tenint en compte mètodes d’altres països que intenten minimitzar els riscos (promovent la participació de petits inversors), establir sinèrgies (relacions amb altres emprenedors, treballadors del sector, institucions, universitats, etc.) i la mancomunació de serveis (fomentar la idea que compartir i col·laborar amb la teva competència pot ser positiu per a l’emprenedor).

 


El primer pas a donar és créixer en el nombre de socis i col·laboradors, és a dir, de persones que vulguin formar part d’aquest projecte i d’empreses, entitats o qualsevol altre institució que vulgui contribuir en el traspàs de coneixement. A curt termini ADEF vol crear un club d’emprenedors i un viver d’empreses per ajudar als molletans a elaborar i impulsar els seus projectes.

 


Com que encara no tenen seu, les persones interessades en contactar amb ADEF poden fer-ho a través de les xarxes socials.

Edicions locals