Auto Racing, tot per al teu cotxe

c. Santa Perpètua, 7 - Tel. 93 570 7656 (mecànica, electricitat i neumàtics) c. Ferrocarril, 92 - Tel. 93 593 55 35 (planxisteria i pintura)

Des del 1975 el taller de reparació general per a l’automòbil i de planxisteria i pintura Auto Racing ofereix els seus serveis als molletans i ciutadans de les rodalies, que en comprovar l’eficiència del seu treball, vénen expressament a la ciutat per reparar el seu vehicle. 

 

Auto Racing és una empresa familiar que ha passat per dues generacions i, igual que els seus propietaris, també disposen de generacions de clients. “Els nostres clients confien tant en nosaltres que, passats els anys, continuen venint ells i també els seus fills”, explica l’Iván Sánchez, un dels propietaris del negoci.  El tracte personalitzat és el seu tret més característic ja que no només es limiten a reparar el vehicle sinó que també coneixen la seva trajectòria.

 


A banda de qualsevol tipus de reparació, a Auto Racing porten el teu cotxe a passar la ITV, així evites demanar hora i estar fent cues. A més, disposen de vehicles de substitució per quan hagis de fer les revisions periòdiques. A l’establiment realitzen el manteniment dels cotxes que estan en garantia acord amb el Pla de Manteniment estipulat per la marca i, també treballen amb totes les companyies asseguradores en cas de sinistre.

 


Si necessites confiança, qualitat i preu competitiu per al teu vehicle, Auto Racing és el teu taller.

 

 

Edicions locals