La joguina és la protagonista al Mercat Vell

Dissabte es va celebrar la 5ª Fira del Joguet i del Còmic Antic, amb un gran èxit d’afluència de públic i aficionats al col·leccionisme de joguines.

El Mercat Vell va acollir dissabte passat la Fira del Joguet i del Còmic Antic, que enguany arriba a la seva 5ª edició. “Estem molt contents perquè hi ha molta gent passejant i han vingut les 22 parades que estaven previstes”, explica Montserrat Cabarrocas, presidenta de l’Associació de Col·leccionistes de Mollet que organitza la trobada. Any rere any, la Fira es va consolidant i aplega més aficionats a la joguina antiga. “A les 10 quan hem obert portes ja hi havia gent esperant per entrar, veiem que la gent ja ve expressament i que els col·leccionistes l’esperen”, indica Cabarrocas.

 

La trajectòria de la Fira del Joguet atreu cada vegada a més paradistes, com és el cas de Josep Sancho, de Martorelles i aficionat des de fa 15 anys al món dels Playmobils. Aquest any, Sancho s’estrena a la trobada. “A més de vendre els meus productes, m’agrada compartir amb la resta de gent la meva passió per aquesta joguina”, assenyala Josep Sancho. Aquest martorellenc compta amb una pàgina web on compra i ven els seus articles. “Busquem capses de Playmobil que siguin diferents a les de les grans superfícies, que siguin més exclusives”, explica Sancho. “És una joguina atemporal, que estimula la imaginació, amb la qual es pot interactuar, que dura tota la vida i que, a més, és maca”, indica aquest col·leccionista, que veu en la societat un augment de l’afició pels anomenats clicks. La pàgina de Josep Sancho és stores.ebay.es/elmundodelclick.

 

A la Fira s’han pogut trobar joguines de totes les èpoques i per a tots els gustos. Els infants, a més, han tingut una sorpresa a l’entrar al recinte. A tots els menuts que arribaven se’ls feia un obsequi que consistia en una motxilla i una ampolla de col·lecció de Fontvella.

Edicions locals