La Cursa Popular Anselm Clavé ja escalfa motors

La prova se celebrarà l’1 de març i les inscripcions es podran realitzar fins al pròxim 23 de febrer.

El pròxim 1 de març torna a la nostra ciutat una nova edició de la Cursa Escolar Popular “Agrupació Escolar Anselm Clavé”. La prova ja celebra 29 anys impulsant la pràctica de l’esport entre els infants de la ciutat. Cada any que passa, el repte de sumar més participació és creixent, ja que els últims dos anys ha comptat amb la presència de 700 corredors de totes les edats. Enguany la ubicació de la Cursa serà a davant de les instal•lacions de l’escola i durarà tot el matí del dia 1 de març. El circuit de la cursa recorrerà diversos carrers de la ciutat, i es dividirà en 18 itineraris diferents, depenent de l’edat dels corredors.

 

Com cada any, hi participaran escoles de Mollet, però també de les viles del seu voltant. Una novetat vers altres anys, és que l’organització ha preparat un espai de participació per a que corrin els infants de 2 anys, que ho faran amb l’ajuda dels seus pares.

 

Les inscripcions a la Cursa es podran realitzar fins al pròxim 23 de febrer a les 15 hores. La inscripció es pot fer de diferents maneres. Es pot fer enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected], o lliurant el full d’ inscripcions a l’Agrupació Escolar Anselm Clavé. No es podran formalitzar les inscripcions el mateix dia de la Cursa.

Edicions locals