Toni Valle amb Ara Mollet-ERC

El cap de llista el 2011 per la candidatura del PACMA a Mollet serà present a la llista d’Ara Mollet-ERC per a les properes eleccions municipals.

Els republicans molletans segueixen configurant la llista per a les properes eleccions municipals i compten amb Toni Valle, membre de la protectora Vallès Natura, com a nou integrant. Valle va ser cap de llista del Partit Animalista (PACMA) al 2011 però enguany ha decidit formar part de la llista d’Ara Mollet-ERC per seguir lluitant pels animals. “Al 2010, i degut a la falta de diàleg, van veure la necessitat de donar un pas en política i ens vam presentar amb el Partit Animalista (PACMA). Passades les eleccions del 2011van voler col•laborar amb els partits polítics però molts ens van tancar les portes. Amb Ara Mollet-ERC hem pogut treballar i configurar un programa que defensa els drets dels animals”, explica Toni Valle.

 


Així, dins el seu programa electoral, Ara Mollet-ERC inclourà propostes entorn la tinença positiva dels animals, els valors educatius que aporten i la seva ànima socialitzadora. “S’ha de parlar en positiu com, per exemple, de la companyia que aporten o de l’educació complementària que ofereixen als infants”, sentencia Valle.

 


Respecte a la problemàtica dels excrements de les mascotes Valle creu que “hem d’aconseguir que siguin els propis propietaris dels gossos qui penalitzin les accions incíviques d’alguns amos i per això cal que l’Ajuntament realitzi un treball conjunt amb aquests propietaris”. Valle proposava, entre d’altres exemples, “revertir els diners que es paguen per censar a un animal en ells mateixos” i que “la Policia Municipal disposi d’un lector de xips per identificar els amos de les mascotes”.

 


El portaveu d’Ara Mollet-ERC, Oriol López, destacava la “suma de complicitats” dels republicans molletans, la “formació d’un programa consolidat sobre la defensa dels animals” i la “gran capacitat de lideratge de Valle i la seva alegria per treballar per la ciutat i els seus animals”.

 


El programa electoral d’Ara Mollet-ERC s’acabarà de treballar durant les jornades que s’organitzen divendres i dissabte de la setmana vinent al Centre Cultural La Marineta.

 

 

 

Edicions locals