La Sala Fiveller acull dissabte un festival solidari

Els beneficis de l’espectacle ‘Dansem per Senegal’ aniran al projecte de millora del dispensari mèdic d’un poble senegalès i a assistir sanitàriament als infants d’allà

La Sala Fiveller acollirà aquest dissabte a la tarda el Festival Solidari ‘Dansem per Senegal’, un espectacle en el qual els espectadors podran gaudir de diverses actuacions. Els estils seran molt variats. A sobre de l’escenari es podrà gaudir d’estils com el burlesque, bollywood, salsa, dansa oriental, de la Polinesia i, òbviament, dansa africana com la senegalesa. Hi actuaran artistes tant nacionals com internacionals. L’espectacle solidari està organitzat per la molletana Noemí Martínez, i començarà a les 18.30 hores.

 

Tots els beneficis del festival aniran íntegrament a un projecte de l'Associació ‘Sonríe que no es poco’. Els projectes d’aquesta entitat són millorar les condicions d'un petit dispensari mèdic del poble de Senegal, Saly Velingara, i proporcionar un servei sanitari gratuït als nens Talibes, nens que estan obligats a recaptar pel carrer per als Marabus, els seus mestres de l’Alcorà. El preu de l’entrada general és de 10 euros, i per als infants (de 5 a 12 anys), de 7 euros.

Edicions locals