Dos alumnes del Gallecs són campions de Catalunya en el Concurs ‘Odissea 2015’

Els dos guanyadors a nivell català s’enfronten dimecres, per aconseguir el premi estatal, als guanyadors de les altres comunitats autònomes participants.

Dimecres de la setmana passada va tenir lloc la final del la quarta edició del concurs de cultura clàssica ‘Odissea 2015’, on han participat un total de 3.356 alumnes de centres educatius de diverses comunitats autònomes (Catalunya, València, Galícia, Aragó, Andalusia, La Rioja i Castella i Lleó).  

 


A Catalunya han participat 984 alumnes en 380 equips de 67 centres educatius diferents. D’entre tots aquests participants, dos alumnes de l’IES Gallecs han obtingut la millor puntuació de tota Catalunya i dimecres es disputen el títol estatal amb els finalistes de les altres comunitats participants.

 


La Marta Esteve i l’Àlex Caparrós, de l’IES Gallecs, han estat els dos alumnes que han aconseguit la primera posició a nivell català. A més, és el segon any consecutiu que el centre molletà rep aquest premi, on han participat 73 alumnes distribuïts en 29 grups i, en general, tots “han obtingut bons resultats i han gaudit molt de l’experiència”.

Edicions locals