L’experiència de l’IMSD viatja a Japó

La Universitat de Kyoto va convidar fa unes setmanes l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) de l’Ajuntament per participar en un simposi sobre l’educació inclusiva de persones amb discapacitat.

La gerent de l’IMSD, Montserrat Tarrés, va ser l’encarregada d’exposar el servei integral que ofereix l’Ajuntament de Mollet en serveis municipals d’educació especial i integració social.

 


El simposi tractava específicament sobre l’educació per a nens amb discapacitat en països de parla hispana i prové d’un treball de recerca internacional que inclou països asiàtics, europeus i d’Amèrica Llatina. En concret, el treball estudia com avança la integració a través de la educació i quins problemes hi ha en els diferents països.

 


L’any 2012, un grup d’aquests professors ja va venir a Mollet per conèixer de primera mà l’experiència de l’IMSD, en el marc d’aquest estudi internacional subvencionat pel Ministeri d’Educació del Japó i que està dirigit pel professor Manabu Kuroda, de la Universitat Ritsumeikan.

 

Edicions locals