L’oposició critica que les millores a la via pública estan molt properes a les eleccions

El PP de Mollet creu que les millores a la via pública són una acció “oportunista i electoralista”. De la seva banda, la CUP de Mollet creu que són un exemple “de la vella política que segueix considerant tontos als ciutadans”.

Durant les darreres setmanes s’han realitzat obres de reasfaltat en alguns carrers de la nostra ciutat pel valor de 164.816 euros. Aquestes obres han causat polèmica entre les formacions polítiques molletanes i el PP i la CUP han enviat comunicats de premsa expressant la seva opinió.

 


La portaveu del Partit Popular de Mollet, Susana Calvo, demana a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que “vetlli pels ciutadans els 4 anys de mandat i no només quan genera perill el seu càrrec”. També, critica les obres per realitzar-se sense “premeditació i amb falta de planificació” ja que creu que “només estan motivades per captar vots”.  A més, els populars creuen que l’alcalde “atempta contra la intel·ligència dels habitants de la ciutat i evidencia que les seves motivacions són populistes, oportunistes i electoralistes”.

 

 

La campanya de reasfaltat dels carrers també inclou la col·locació de plataformes elevades o reductors de velocitat. Calvo explica que des del seu grup municipal “hem reclamat en reiterades ocasions substituir els radars d’alguns carrers, col·locats amb objectiu recaptatori, per plataformes elevades i l’Ajuntament sempre s’hi ha negat”.

 


De la seva banda, la CUP de Mollet, formació que es presentarà a les properes eleccions municipals, creuen que les obres “són una operació descaradament electoralista per part de l’equip de govern (PSC i CiU) i un clar exemple de vella política que segueix considerant tontos als ciutadans”. Israel Giuffrida, membre de la candidatura de la CUP, creu que aquesta actuació també està provocant “greus problemes a moltes persones amb problemes de visió o de mobilitat, per la gran quantitat d’obstacles ubicats a calçades i voreres, la majoria sense senyalitzar, per la suspensió de places d’aparcament o pels canvis de ruta dels autobusos del transport urbà de la ciutat”.

 

 

Per tal de canalitzar les denúncies i queixes de totes les persones afectades, la CUP posa a disposició el seu correu electrònic ([email protected]).

 

Edicions locals