El Forn José Luis celebra Sant Valentí

c. Francesc Layret, 16 - Tel. 93 315 45 32

El forn de pa i pastisseria situat al barri de Can Borrell celebra Sant Valentí amb pastissos i productes per a l’ocasió. Si vols fer un regal ben dolç al Forn José Luis tenen la solució per a tu,  ja que elaboren pastissos en forma de cor de sabors com nata, trufa, crema i nata i trufa.

 


A més, pots personalitzar-lo amb un missatge escrit amb xocolata. Per la compra d’aquest pastís l’establiment t’obsequia amb una ampolla de cava perquè la comparteixis amb qui més estimes.

 

A més del pastís d’unes 3-4 racions, al Forn José Luis podràs trobar d’altres productes com roses de xocolata, que poden servir per complementar el teu pastís o per fer el teu propi muntatge adquirint-les per separat. I no oblidis les caixes de bombons, que sempre són un regal encertat.

 


A banda d’aquests dolços per Sant Valentí a l’establiment podràs trobar tot tipus de productes de brioxeria i fer un cafè envoltat d’un bon ambient.

 


A partir d’ara el Forn José Luis ha ampliat el seu horari els divendres per oferir sopars amb montaditos, torrades, frankfurts i hamburgueses.

 


Visita’ls, tasta els seus productes i repetiràs!

 

Edicions locals