L’Associació de Veïns de Santa Rosa revalida el premi de millor comparsa de la rua de Carnaval

Milers de molletans omplen els carrers de la ciutat per acomiadar el Rei Carnestoltes, i per gaudir de la rua i de les actuacions de les diverses comparses

L’Associació de Veïns del barri de Santa Rosa s’ha tornat a alçar un any més amb el premi de la millor comparsa de Mollet de la rua de Carnaval. L’entitat, que aplega moltíssims voluntaris any rere any, ha tornat a fer gaudir al públic amb les seves disfresses i els seus balls. Els de Santa Rosa s’enduen un premi de 800 euros. La rua de Carnaval, que ha posat punt i final a un cap de setmana ple d’activitats, ha aplegat milers de molletans que han seguit la cercavila pels carrers de Mollet. Aquest nombrós públic també ha pogut gaudir de l’espectacle ofert per l’escola Endansa, de Montcada i Reixac, que també ha repetit com a millor comparsa de fora de Mollet. L’esplai Tuareg ha estat escollit com a la millor comparsa juvenil, amb un premi de 300 euros.

 

La rua de Carnaval ha finalitzat a la plaça Pau Casals, on el Rei Carnestoltes ha estat jutjat pels poders fàctics. Finalment, el foc ha purificat les seves malifetes, a l’espera que torni l’any vinent per tornar a gaudir d’una setmana esbojarrada com la que s’ha viscut enguany, amb tot d’activitats. La rua i el judici del Carnestoltes han estat el colofó a un cap de setmana amb diversos actes protagonitzats pel rei dels poca-soltes. Dissabte al matí, el Carnestoltes va visitar el Mercat Municipal i, després, se’n va anar al Casal, on va donar el seu vist-i-plau a l’Escudella de Carnaval. Diumenge al matí ha estat el torn dels més petits. Al Parc de les Pruneres han gaudit d’una festa infantil de disfresses amb el grup Xip Xap.

 

Al final d’aquesta setmana només queda el record que ha deixat el Carnestoltes, les seves visites a les escoles, les bogeries que va protagonitzar durant la seva benvinguda... Ara toca esperar 365 dies per a que el rei dels poca-soltes torni a la nostra ciutat per fer-nos veure que la vida cal viure-la intensament i minut a minut.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals