Jordi Turull analitza el procés català al Museu Isern

El portaveu de CiU al Parlament va oferir una xerrada la setmana passada on remarcava que el procés cap a la independència no té retorn.

El Museu Isern va acollir la setmana passada una xerrada de Jordi Turull, portaveu de CiU al Parlament de Catalunya. A l’acte hi van assistir unes 40 persones que van seguir amb molt d’interès les explicacions de Jordi Turull, que va analitzar la situació actual del procés català cap a la independència. Es tractava d’una conferència que va organitzar OEI (Objectiu-Estat-Independent). El portaveu de CiU va concretar que des del Govern de la Generalitat s’està treballant en el camí de la independència, encara que va aclarir que en molts casos es fa de manera silenciosa i discreta.

 

Després de la seva xerrada, Jordi Turull va respondre a les preguntes dels assistents. Les respostes de Turull, nascut a Parets, van ser molt contundents, sobretot quan va afirmar que no hi ha retorn en el procés català, i que el 27 de setembre marcarà un nou pas en el trajecte de Catalunya. El portaveu de CiU ha insistit en la importància de la societat civil, ha demanat als ciutadans que no defalleixin malgrat els “temps difícils” que s’aniran succeint fins al 27S.

 

Turull també ha fet alguns aclariments sobre els aspectes econòmics que suposaria la independència de Catalunya. Ha remarcat que, amb els diners que marxen a Madrid amb impostos i no retornen en forma d’inversions, es podrien pagar les pensions per als jubilats, entre altres. Turull ha volgut insistir en el tram final de la seva intervenció que no es pot recular en el procés iniciat, malgrat les traves que el Govern central pugui interposar.

Edicions locals