Ara Mollet-ERC suma aliances amb Solidaritat Catalana

El cap de llista al 2011 de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Jordi Puyuelo, formarà part de la llista d’Ara Mollet-ERC per a les properes eleccions municipals.

Ara Mollet-ERC continua configurant la llista que es presentarà a les properes eleccions municipals i segueix sumant gent de diversos sectors. Dilluns es presentava públicament la incorporació de Jordi Puyuelo, que va ser cap de llista per SI a les eleccions municipals de 2011. “Ara la situació política és diferent al 2011 i no té cap sentit presentar-nos sols per anar dividint els vots. El punt principal és aconseguir el canvi de govern municipal i aquesta és la millor manera”, explica en Jordi Puyuelo.

 


A més, Puyuelo explicava que els republicans inclouran les quatre propostes principals que SI va presentar al 2011, en el programa electoral d’enguany. “Nosaltres demanaven apostar per la regeneració política, seguir fent passos per la independència, explicar els avantatges de l’Estat propi i fer política de proximitat. Tots aquests punts s’inclouran al programa d’Ara Mollet-ERC”.

 


Puyuelo indicava que “és necessari canviar de govern municipal i Ara Mollet-ERC és la millor alternativa” ja que “tenen les piles carregades per fer polítiques municipals transparents i properes” i destacava que “les persones de la seva llista són gent diversa i preparada”.

 


De la seva banda, l’alcaldable d’Ara Mollet-ERC, Oriol López, recordava que “presentarem una candidatura d’aglutinament amb un 60-65% de gent independent que no són militants però creuen en el nostre projecte”.

 


Aquest divendres i dissabte Ara Mollet-ERC celebrarà  a La Marineta les seves Jornades Municipalistes on acabaran de configurar el programa electoral.

 

Edicions locals