El Recanvis Gaudí cau contra el líder però li planta cara

El CB Mollet es va mantenir dins del partit durant els 40 minuts, però les imprecisions i les lesions van donar la victòria al Netsport-El Masnou (66-74)

El Recanvis Gaudí-CB Mollet va plantar cara al líder de la Copa Catalunya, el Nestsport-El Masnou, durant els 40 minuts. L’alternança en el marcador del pavelló Plana Lledó va ser la tònica general del partit. Les imprecisions en els llançaments, sobretot en els tirs lliures, i les lesions dels dos bases van erosionar el joc dels molletans que acabaven perdent (66-74), però donant una molt bona imatge. Durant la primera part, els dos equips es van anar alternant al capdavant del marcador. Va ser en el 2n quart quan ja es va veure els dos aspectes que acabarien sent determinants per al resultat final. Per una banda, els molletans cometien molts errors en els tirs lliures, van acabar el partit amb un parcial de 17/35. Per l’altra, es lesionava Darío Naharro.

 

A l’inici de la segona part, El Masnou agafava un avantatge de 10 punts. Els locals, però, van refer-se i van retallar la distància fins a un esperançador 50-55. Cal destacar l’efectivitat de Ferran Huertas (14 punts) i dos triples seguits de Pedro Cuesta en els minuts finals del 3r quart. A l’últim quart, el Recanvis aconseguia apropar-se fins a dos punts. Però la lesió d’Alberto Ferrer estroncava la bona ratxa dels locals, que van cometre vàries imprecisions en el tram final. Això permetia al Netsport-El Masnou agafar un avantatge de 8 punts que va mantenir fins al final del partit (66-74).

 

La derrota fa caure el CB Mollet a la 5a plaça, empatat a victòries amb el ONE Ceset. Aquest pròxim cap de setmana els homes d’Àlex Coma visiten la pista del Baricentro Barberà, un altre dels equips forts, situat en la 2a posició.

Edicions locals