Mollet inicia les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i la nostra ciutat organitza activitats, des d’aquest divendres fins mitjans d’abril, en motiu d’aquesta jornada.

‘Clau de Funk’ és el nom del grup que encetarà les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Divendres a les 19h El Lledoner acollirà el concert del grup de funky-soul format per alumnes del Taller de Músics de l’ESEM i de l’ESMUC.  Durant el concert, d’entrada lliure, es podrà gaudir de versions de Jamiroquai, Chaka Khan, Michael Jackson i altres grans del gènere, així com temes propis en català.

 


Les activitats s’allargaran fins al mes d’abril i es realitzaran xerrades, espectacles, tallers i un sopar. Entre les activitats destaquen les exposicions que anualment organitzen l’Associació d’Artistes Plàstiques CREA i l’Associació de Dones Més Enllà de Casa, que s’inauguraran el 6 de març a La Marineta.

 


Com a novetat d’enguany, l’Associació de Dones Àgora proposa un cicle de xerrades amb escriptores que, sota el títol Paraules en clau violeta, parlaran de la seva obra i la seva experiència.  La primera xerrada serà divendres 27 a les 19.30h al CIRD Joana Barcala.

Edicions locals