El Club Ciclista Mollet presenta un equip júnior molt renovat

El molletà Sergi Moreno es converteix en el primer corredor de la ciutat que forma part de l’equip en els últims 17 anys

Dissabte al matí es presentava a l’Hotel Ibis i davant d’una gran expectació l’equip del Club Ciclista Mollet. L’equip està format per 10 corredors de la categoria júnior, pel que són un grup molt jove. “Des de fa cinc anys ens hem centrat en aquesta categoria, potenciant la formació dels corredors”, explica el president de l’entitat, Toribio Muga. L’equip presenta vuit novetats respecte l’any passat, i congrega ciclistes d’arreu de Catalunya, com ara Manresa, Girona i, fins i tot, Mallorca.

 

Però dels 10 ciclistes que conformen l’equip, en destaca el molletà Sergi Moreno. Feia 17 anys que no hi havia un corredor molletà en l’equip del Club Ciclista Mollet. “Estic molt content, però també una mica nerviós, i convençut que donaré el màxim de mi mateix durant la temporada”, indica Moreno. Malgrat la joventut del grup, no descarten obtenir totes les victòries possibles en les curses que disputin. “L’objectiu que ens plantegem és guanyar les curses de Catalunya, i destacar en les curses d’Espanya”, assenyala el ciclista molletà.

 

A l’acte de presentació hi va ser present l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que va destacar la tasca formativa del club. “El Club Ciclista Mollet és un club de referència per la seva extensa trajectòria, que sempre ha fomentat l’esport de base”, assenyala Monràs. “L’entitat ha vetllat per la formació, l’educació, i la competició, però des d’un àmbit de superació personal”, ha afegit l’alcalde. La jornada ha servit també per avançar el calendari d’enguany del Club Ciclista Mollet, que disputarà curses arreu de l’estat espanyol. En destaca al juliol la disputa del Tour de Valromey, una prova de 4 etapes als Alps francesos. El club molletà és l’únic equip espanyol que ha confirmat la seva presència en aquesta prova, que només permet cinc corredors per equip, el que suposa que els 10 integrants de l’equip s’hauran de guanyar el seu lloc en la prestigiosa cursa.

Edicions locals