El Club d’Escacs Mollet es posa líder de Divisió d’Honor

Els molletans guanyen còmodament al Terrassa per cinc punts, i es posen al capdavant de la categoria a falta de dues jornades

El Club d’Escacs Mollet és el flamant líder del seu grup de Divisió d’Honor en la temporada del seu debut en la categoria. A falta de dues jornades, s’ha col·locat al capdavant empatat a 4 punts amb el Sabadell i el Barberà, però amb un millor desempat. Aquesta bona posició arriba després de derrotar còmodament aquest passat cap de setmana al Terrassa, amb cinc punts d’avantatge. L’equip format per Axel Bachmann, Daniele Vocaturo, Leonardo Valdés, Pere Garriga, Cristian Fernández, Javi Amores, Esteban Montilla, Ricard Morros, Jordi Bals i Guillem García es va imposar amb 6 partides guanyades, i cedint només una derrota i tres taules.

 

Aquest dissabte, 28 de febrer, el Club d’Escacs Mollet rep l’Escola d’Escacs de Barcelona, un equip fort que es troba en la 5a posició. Malgrat el respecte que desperta el rival, els molletans ho afronten amb la moral molt alta i molt segurs de si mateixos. En la temporada del seu debut, i a falta de dues jornades, han aconseguit 4 punts dels 5 possibles, una nova proesa d’aquest il·lusionant equip.

Edicions locals