La Cursa Popular Anselm Clavé celebra la seva 29a edició

Diumenge, 1 de març, tindrà lloc a partir de les 10 hores la prova organitzada per l’Agrupació Anselm Clavé, que recorrerà els carrers del centre de Mollet

Aquest diumenge torna una nova edició de la Cursa Escolar Popular “Agrupació Escolar Anselm Clavé”. En la seva 29a edició, la prova manté la seva aposta per la promoció de l’esport entre els nens i nenes de Mollet. Com cada any, la Cursa Popular comptarà amb diversos circuits, adaptats segons les edats dels participants. Hi haurà fins a 18 recorreguts diferents, que recorreran els carrers del centre de la ciutat. La línia de sortida i arribada es col·locarà a davant de l’escola Anselm Clavé, al carrer Berenguer III. Les curses començaran a les 10 hores i s’allargaran fins a les 12.40h, quan tindrà lloc la Cursa Popular per als adults.

 

Com cada any, no només prendran part a la prova infants de Mollet, sinó que també se sumen a la jornada centres escolars de les viles de l’entorn. L’objectiu de l’Agrupació Anselm Clavé és incrementar la participació. En l’edició de l’any passat es va arribar a la xifra de 700 corredors. Enguany, s’ha volgut donar l’oportunitat als més menuts a participar d’aquesta cursa. Per aquesta raó, s’habilitarà una zona per als infants de 2 anys, que podran córrer amb l’ajuda i la companyia dels seus pares i mares.

Edicions locals