Ara Mollet-ERC perfila el seu programa electoral amb les propostes ciutadanes

La formació celebra les Jornades Municipalistes, on debat amb els molletans noves idees que s’inclouran al programa que es presentarà el pròxim 9 de març

Aquest passat cap de setmana el centre La Marineta va acollir les Jornades Municipalistes d’Ara Mollet-ERC. Durant dos dies, una vuitantena de persones van proposar i debatre aspectes que l’agrupació republicana inclourà en el seu programa electoral de cara a les municipals. “Estem satisfets ja que s’han creat debats molt sincers i atractius, on s’han aportat nous punts de vista i s’han obert noves vies de treball”, explica Oriol López, candidat a l’alcaldia d’Ara Mollet-ERC. “Tenim la sensació que, després de 28 anys de govern socialista, els molletans volen un canvi que passa per la nostra formació, estem preparats per governar i estem sumant amb altres plataformes cíviques per fer-ho possible”, indica López. Oriol López va avançar que “el 60% de la llista electoral estarà compost per independents de vàlua i de gent que estima Mollet”.

 

A la cloenda de les Jornades d’Ara Mollet-ERC hi va assistir Marc Sanglas, diputat al Parlament de Catalunya i secretari de Política Municipal d’ERC, que va vaticinar que les eleccions municipals del maig seran “la primera volta” de les eleccions al Parlament del 27S. Sanglà va destacar que a Mollet els republicans compten amb “un equip que combina experiència amb joventut” i que cal un programa amb “propostes realistes” per a la ciutadania. Marc Sanglà va incidir en què a Mollet “el canvi de govern municipal és necessari, amb un equip de govern desgastadíssim”. El pròxim 9 de març, Ara Mollet-ERC celebrarà la seva assemblea en la qual escollirà la llista electoral i validarà el programa electoral que porta anys treballant.

Edicions locals