Nou Moviment d’Esquerres al Vallès Oriental

Dimecres, a les 19.30h, Montserrat Tura i Jordi Martí presentaran la nova agrupació política que porta per nom Moviment d’Esquerres (MES) a El Casal Cultural.

Una nova formació política sorgeix al nostre territori sota el nom de Moviment d’Esquerres (MES). Dimecres l’exalcaldessa molletana, Montserrat Tura i, Jordi Martí, també provinent del PSC, presentaran la nova agrupació política formada per la fusió de Nova Esquerra Catalana (NeCat) i Moviment Catalunya.

 

 

Segons expliquen els impulsors, MES “neix amb la voluntat d’aplegar el catalanisme socialista, d'arrel sobiranista i catalanista que entén Catalunya com un actor polític per decidir el seu futur. En aquesta formació hi hauran exdirigents i exconsellers del PSC com Montserrat Tura, Jordi Martí, Pia Bosch, Pere Almeda, Magda Casamitjana, Marina Geli, Antoni Castells, Joaquim Nadal, Ernest Maragall.

 

 

Durant els darrers dies, la formació s’està presentant en diferents indrets de Catalunya per tal de donar a conèixer els referents territorials i, alhora, compartir els principis d’aquesta nova formació política en el món municipal.

 

Edicions locals