Nou espai de lleure per a gossos

L'Ajuntament està enllestint un projecte que permetrà la creació d'un espai de lleure i esbarjo per a gossos que s'ubicarà al parc de Ca l'Estrada. Aquest espai tindrà una superfície de 1.000 m2 i un perímetre de 140 metres. La tanca perimetral disposarà de l'alçada perquè els gossos no puguin saltar-la i l'Ajuntament s'encarregarà del manteniment de les instal•lacions. Aquest espai, sotmès a normes que estaran senyalitzades als accessos, és el primer que s'habilita a la ciutat. 

 


A més de portar a terme una campanya de sensibilització, la Policia Municipal de manera conjunta amb agents cívics fan tasques de control sobre les persones propietàries d’animals, sobretot gossos, amb l’objectiu d’evitar o sancionar actituds incíviques, com no recollir els excrements, fet que augmenta les molèsties que l’incivisme d’alguns propietaris provoca a la ciutadania.

 

 

Concretament, durant el primer mes i mig de l’any 2015 ja s’han fet 21 denúncies per no complir amb les normes incloses a l’Ordenança de tinença d’animals de companyia que poder comportar sancions de 100 a 400 euros.

Edicions locals