Joan Daví serà el nou cap de llista de CiU

El diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, definia a l'alcaldable de CiU de Mollet com "un luxe d'alcalde preocupat en buscar solucions pels ciutadans".

"En Joan, amic meu des de fa molts anys, és un luxe d'alcalde per la seva actitud, per la manera de fer política, perquè està concentrat en buscar solucions i minimitzar els problemes i perquè és perseverant en la feina", explicava en Jordi Turull, diputat de CiU al Parlament de Catalunya. Durant la presentació del cap de llista de CiU de Mollet, Turull destacava les aptituds professionals d'en Joan Daví, advocat de professió, però sobretot la dedicació, la passió i l'estima pel bon funcionament de la ciutat.

 

 

De la seva banda l'alcaldable de CiU, Joan Daví, afronta aquesta etapa amb "molta il•lusió per continuar treballant en el dia a dia de l'Ajuntament". Tot i formar part de l'equip de govern durant dos anys, "on hem impulsat molts dels temes en els que treballem", "no portem un programa continuista, sinó que ens hem apropat al ciutadà realitzant unes 40.000 enquestes d'on sorgeixen unes 300 propostes concretes". Per a Daví una de les principals preocupacions és "resoldre els problemes més pròxims als ciutadans" tot escoltant les seves queixes i propostes. Les persones que ho desitgin poden donar la seva opinió a través del webmodelciutat.ciumollet.org.

 

 

En aquesta web també es podrà conèixer amb detall el Model de Ciutat que proposa CiU de Mollet, on es tracten tots els àmbits que afecten a la ciutat, a més de fer propostes molt concretes sobre les necessitats dels diferents barris de Mollet.

 


    

Edicions locals