El Museu Isern obre dissabte les seves portes als aficionats de les motos

El Museu celebra dissabte al matí una jornada de portes obertes gratuïta, on es podrà gaudir de les seves novetats, com els primers models de motos de motocròs de la marca Montesa

Aquest dissabte al matí el Museu Isern celebrarà una jornada de portes obertes per a que tots els aficionats a les motos puguin visitar la seva col•lecció. A partir de les 10 del matí i fins a les 14 hores, i de forma gratuïta, qualsevol persona podrà visitar les seves instal•lacions i gaudir dels models antics de que disposa el Museu. Es tracta d’una jornada molt especial, ja que per visitar el Museu Isern durant la resta de l’any cal demanar prèviament una visita guiada. Per a aquesta jornada, el Museu Isern comptarà amb uns models exclusius, es tracta d’algunes de les primeres motocicletes de motocròs que va fabricar l’empresa Montesa a finals dels anys 50. Entre aquestes en destaca una Montesa Brio que la marca va crear per al corredor Pere Pi. Aquests models han estat cedits al Museu per una persona, que prefereix restar en l’anonimat.

 

La jornada començarà a les 10, i a les 11.30 Josep Isern farà una xerrada sobre la història del Museu i analitzarà la seva passió: les motos. Després es durà a terme una visita per les instal•lacions, seguida d’un refrigeri. El Museu compta amb models de les marques Mymsa, Ducson, Montesa, Osa Derbi i Bultaco, entre d’altres. Unes motos que van marcar una època en la indústria catalana i espanyola. Entre els convidats a la jornada en destaca els membres de la Penya Motorista de Barcelona, entitat organitzadora de les mítiques 24 Hores de Montjuïc.

Edicions locals