La Penya d’Escacs Mollet s’assegura el campionat de Tercera Provincial

L’entitat es proclama campiona a falta de dues jornades i té assegurat l’ascens a Segona Provincial en el seu primer any de vida

Fa uns cinc mesos es va fundar la Penya d’Escacs Mollet i, malgrat la seva joventut, ja ha aconseguit el primer objectiu esportiu que s’havia imposat: aconseguir l’ascens de categoria a la Lliga Catalana d’Escacs. Aquest cap de setmana la Penya s’ha assegurat matemàticament el campionat del grup VIII de Tercera Provincial amb la victòria contundent contra el Mataró C per 3½ a ½. Aquest títol aconseguit a falta de dues jornades permetrà a l’entitat competir l’any vinent a Segona Territorial.

 

La Penya d’Escacs Mollet s’ha imposat gràcies a les partides guanyades per Josep Maria Ramon, Gerard Gaona i Alejandro Danilo Cornejo. El Mataró C només va esgarrapar unes taules contra Joan Blanco.

 

Per la seva banda, el segon equip de la Penya va sumar 4 punts en el seu enfrontament contra Les Franqueses B, fet que li permet mantenir el liderat del grup V de Tercera Territorial.

Edicions locals