ERC proposa unir les poblacions de la Riera de Caldes amb una línia d’autobús

Sis seccions locals d’ERC (Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Sant Fost de Campsentelles i Martorelles) plantegen crear una nova línia de transport públic recuperant el traçat de l’antic Calderí.

Les seccions locals d’Esquerra Republicana de Catalunya dels municipis de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Sant Fost de Campsentelles i Martorelles han acordat presentar una proposta conjunta en els seus programes electorals per a les properes eleccions municipals. Segons explica la número 2 de la candidatura d’Ara Mollet-ERC, Marta Vilaret, “la proposa inicial és la d'establir un línia d'autobús que comuniqui les poblacions de l'eix de la Riera de Caldes amb un servei útil i eficient. Un cop consolidada la demanda, apostem perquè en una segona etapa el servei es reconverteixi amb autobusos elèctrics, i a llarg termini creiem que seria possible la implantació d'un tramvia que cobrís el recorregut''.

 


Tal com expliquen els republicans, l’objectiu de la proposta és “millorar l'oferta de transport públic actual, amb els beneficis ambientals que suposa, així com potenciar les relacions econòmiques i crear noves sinergies entre els municipis que formen part de l'àmbit''.

 


El diputat al Parlament, Marc Sanglas, que també va ser present durant la presentació d’aquesta proposta, va contextualitzar-la dins d’una nova manera d'entendre els municipalisme: ''Creiem que calen noves maneres de treballar que prioritzin la mancomunació de serveis i la cooperació''. També va explicar que ERC treballarà una iniciativa parlamentària per tal que el Parlament de Catalunya debati aquesta proposta.

Edicions locals