Mollet commemora el Dia Internacional de les Dones

Divendres passat CREA inaugurava la tradicional exposició que organitza anualment per aquesta jornada. Dilluns es llegia un manifest a la Plaça Major i aquest divendres continuaran les activitats amb un concert a El Lledoner.

Una quinzena d’artistes molletanes inauguraven divendres passat l’exposició ‘Música Congelada’ al Centre Cultural La Marineta, que es podrà visitar fins l’últim dissabte de març. Dilluns a les 12h es llegia públicament el manifest d’aquesta jornada reivindicativa i aquest divendres (19h) a El Lledoner tindrà lloc el concert íntim que ofereix Carmen Doorá. La cantaora flamenca i filòsofa farà un recorregut pels diferents pals del flamenc. L’entrada és lliure però la capacitat de la sala és limitada.

 


Les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones continuaran divendres 20 de març amb la segona trobada literària organitzada per l’entitat molletana Àgora, que porta per títol ‘Paraules en clau vioeta’. En aquesta segona edició l’escriptora del llibre ‘Barraques, la lluita dels invisibles’, Laura de Andrés, visitarà el CIRD Joana Barcala (19.30h) per parlar de la seva obra i la seva experiència.

 


Les activitats de commemoració de la jornada s’allargaran fins divendres 17 d’abril. Podeu consultar el programa complert d’activitats en el document adjunt.

 

 

Visita la galeria d'imatges de l'exposició

Edicions locals