Els Mollet Dolphins comencen forts a la Lliga Catalana

Els molletans planten cara al vigent campió de la Copa Catalana, l’Igualada Pachamama, i passen per sobre dels Wolves de Sarrià de Ter

Els Mollet Dolphins han començat molt forts la 10a Lliga Catalana de Football Flag. En les dues primeres jornades, que es van disputar diumenge al matí a Granollers, l’equip va demostrar que ja ha deixat enrere els mals resultats de la passada Copa Catalana i que està preparat per lluitar per aquesta Lliga. En el primer partit de la jornada es va enfrontar a un dels equips favorits, l’Igualada Pachamama, vigent campió de la Copa Catalana, en la qual va guanyar tots els partits que va jugar. Els Dolphins van perdre, però van plantar cara fins al final. El resultat va ser un ajustat 42-39.

 

En el segon matx, els Dolphins no van fallar i van derrotar contundentment als Sarrià de Ter Wolves. Els molletans no van donar opció als Wolves i el marcador final va ser 59-32. Després d’aquestes dues primeres jornades, els Mollet Dolphins ocupen la 7a posició, al bell mig de la taula classificatòria. La pròxima jornada es disputarà el dia 21 a Terrassa. Els Dolphins s’enfrontaran als Bucaners de Sant Fruitós, últim classificat, i als Igualada Aviadors, que es troben tercers amb dues victòries.

Edicions locals