El Club Tennis Mollet millora tres pistes de terra batuda

Aquesta setmana han acabat els treballs d’adequació a les pistes 1, 2 i 3; i el club es planteja millorar la resta de pistes

El Club Tennis Mollet ‘El Calderí’ ha finalitzat aquesta setmana els treballs de millora de les pistes 1, 2 i 3, que ja tornen a estar obertes. Les tres pistes són de terra batuda, i són les que habitualment s’utilitzen per a l’escola de tennis. Durant les darreres setmanes s’han canviat les tanques, la il·luminació, els accessos i s’ha renovat la terra de les pistes. L’adequació d’aquestes tres pistes és un primer pas per continuar amb la millora de la resta.

 

“Estem treballant per millorar totes les instal·lacions, incrementant la qualitat de les pistes”, explica el president del club, Luís Martínez. “D’un temps ençà hem construït les noves pistes de pàdel i la pista ràpida de tennis, ara toca seguir millorant la resta de les instal·lacions del club”, assenyala Martínez.

 

Per altra banda, aquest dissabte al matí El Calderí acollirà la 2a edició del Torneig Pàdel Calçotada. Les places són limitades i les inscripcions es poden realitzar a través de [email protected] o als telèfons 935706758 o 619529776. La parella guanyadora gaudirà d’una calçotada gratis.

Edicions locals