El 23 de març, s’obre de nou convocatòria per accedir als habitatges de lloguer assequible de La Vinyota

A partir del proper 23 de març, s’obrirà novament el termini de presentació de sol·licituds per optar a les vacants d’habitatge en règim de lloguer assequible que l’Obra Social “la Caixa” té a la zona de la Vinyota de Mollet.

L’any 2004, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Mollet del Vallès van signar un conveni per a la construcció de 101 habitatges, de protecció pública i règim de lloguer assequible, a la zona de la Vinyota, que es van posar a disposició de la ciutadania l’any 2008.

 


Actualment, s’ha acabat la llista d’espera de sol·licitants per accedir als pisos que van quedant vacants d’aquesta promoció d’habitatge digne i assequible. Per aquest motiu, l’Obra Social “la Caixa” torna a obrir la convocatòria d’accés.

 


Es tracta de tres blocs de pisos, situats al passeig de Victòria Garcés, entre el carrer d’Enric Morera i l’avinguda de les Teixidores. Són pisos d’una i dues habitacions (46 i 59 metres quadrats) amb aparcament. El règim de lloguer és de 5 anys, a partir de 389 euros.

 


En una primera fase, únicament s’acceptaran sol·licituds de persones empadronades a Mollet amb una antiguitat mínima ininterrompuda de 3 anys.

 


Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud a partir del proper 23 de març, a través del web www.laCaixa.es/ObraSocial (Programa Habitatge). Per a més informació sobre criteris d’accés i característiques de la promoció pot consultar el web d’Obra Social o bé contactar amb el telèfon d’informació  902 101 692.

Edicions locals