Ara Mollet-ERC i MES es presenten conjuntament a les eleccions municipals

Dimarts d’aquesta setmana ambdues formacions polítiques anunciaven que es presentarien en coalició a les eleccions municipals del 24 de maig sota el nom d’Ara Mollet – Esquerra Republicana i Moviment d’Esquerres – Acord Municipal (Ara Mollet – ERC – MES –

El Casal Cultural acollirà dimarts l’acte de presentació de la coalició Ara Mollet – ERC – MES – AM. Així, els socialistes i els independentistes republicans realitzen “un acord històric que ens obre les portes per guanyar les properes eleccions municipals”, explica en Dídac Pérez, president d’Ara Mollet-ERC. De la seva banda, en Manel Sostres, el president de MES, es mostrava satisfet amb l’acord: “som dos partits diferents però amb objectius comuns i, per tant, ens complementem”.

 


En referència a les persones que formaran part de la llista, Oriol López, alcaldable d’ Ara Mollet – ERC – MES – AM, avançava els 10 primers noms: Oriol López, Marta Vilaret, Josep Gordi, Judith Vizcarra, Manel Sostres, Josep Amaya, Pere Reyes, Marina Planelles, Susana Vega i Eva Gonzalo. La llista complerta dels 35 membre (13 d’ERC, 5 de MES, 2 de les JERC i 15 d’independents) es presentarà divendres vinent, a les 19.30h, al Teatre Municipal de Can Gomà.

 


López declarava que aquesta coalició és garantia “d’alternança, regeneració i estabilitat”.

Edicions locals