Delia, tot en bijuteria i complements

Av, Burgos, 7 - Tel. 93 511 38 85

Dimarts d’aquesta setmana un nou establiment inaugurava a la nostra ciutat amb un èxit immillorable. Estem parlant de la botiga Delia, dedicada a la bijuteria i tot tipus de complements per gaudir d’un look a la última moda. “Molts molletans van entrar a la botiga per curiositat i en veure els nostres productes, la qualitat i els preus, ja van realitzar les primeres compres”, explica orgullosa la Delia, propietària de la botiga.

 


A Delia podràs trobar tot tipus d’arracades, penjolls, braçalets, i moltes altres peces de bijuteria, tant clàssiques com modernes. A més, també tenen joies de pedres naturals amb acabats d’or i plata i conjunts de plata per a les núvies. Una peça molt original de l’establiment són les arracades realitzades artesanal amb ganxet i fil de plata.

 


A Delia també disposen de peces de nàcar, acer i molts altres acabats. Com a complements, a Delia podràs trobar bosses (tant pel dia a dia com per anar de festa o esdeveniments especials), mocadors, roba, cinturons (tant per home com per dona), rellotges (també per ambdós sexes), carteres, billeteres, moneders, paraigües i d’altres complements.

 


L’establiment treballa amb moltes marques per tal d’oferir una gran varietat de productes. Visitals!

Edicions locals