Gran afluència de visitants a la Fira del Destorb

Paral·lelament, els Castellers de Mollet estrenen la temporada a la plaça Prat de la Riba i el Centro Extremeño prepara les tradicionals Migues al Mercat Vell

La Fira del Destorb ha tornat a ser un èxit de visitants. Molts molletans s’han acostat diumenge al matí al centre de la ciutat, on unes 50 parades han ofert articles de segona mà. Es podien trobar un gran ventall d’objectes: discos, llibres, joguines, segells, i un llarg etcètera. La trobada ha estat organitzada per l’Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca.

 

Coincidint amb la Fira del Destorb, s’han dut a terme altres activitats al centre de Mollet. Els Castellers de Mollet han estrenat temporada amb una diada castellera al migdia. Com a colles convidades, hi ha participat els Matossers de Molins de Rei i la Colla Castellera de Viladecans. Els Castellers han descarregat durant la diada un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb agulla, a més dels pilars d’inici i de comiat.

 

Per altra banda, el Centro Cultural Extremeño ha preparat al Mercat Vell una nova edició de les Migues extremenyes populars. Com des de fa més de 20 anys, l’entitat ha preparat les tradicionals migues per a tots els molletans que volguessin acostar-se. S’han preparat unes 200 racions de migues. A la tarda, els assistents han pogut gaudir de l’actuació d’un grup de ‘play-back’.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals