L’APE demana solucions contra la pobresa energètica

L’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) envia un correu a l’Ajuntament per demanar solucions a la problemàtica que viuen moltes famílies de la ciutat. L’APE també es queixa de la no-resposta per part del Consistori a anterios comunicacions.

L’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) segueix fent feina d’assessorament a totes les persones de la ciutat que es veuen afectades per aquesta problemàtica.

 


Els promotors d’aquesta iniciativa es queixen de la no-resposta de l’Ajuntament a diversos correus electrònics on l’APE exposava la problemàtica existent a la ciutat: “Com ja us hem manifestat en correus anteriors sense resposta, cal que ens tornem a trobar quan abans millor perquè considerem que cal aprovar mesures urgents ja!”. L’APE proposa posar en marxa “experiències i solucions que funcionen a d’altres municipis”.

 


L’Aliança contra la Pobresa Energètica és una associació que es va crear fa uns mesos per part de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Federació d'associacions veïnals. Ambdues entitats han posat en marxa un  grup d’assessorament col·lectiu sobre temes relacionats amb la pobresa energètica. Des d’aleshores ofereixen assessorament a la seu de la Federació d’Associacions Veïnals de Mollet del Vallès (c. Palaudàries, 1, baixos).

Edicions locals