El Germans Gonzalvo reobrirà totalment el camp 2 en els propers dies

L’alcalde Josep Monràs anuncia que s’obrirà ben aviat l’última zona de les instal·lacions que es mantenia tancada per les emanacions de metà de fa un any

Durant els propers dies s’obrirà la zona del Camp dels Germans Gonzalvo que encara resta tancada a causa de les emanacions de gas metà que es van produir fa una mica més d’un any. El 17 de desembre del 2013 es va tancar el camp per evitar intoxicacions. Des de llavors, s’han estat realitzant reformes per aturar la fuga de gas i restablir la normalitat a les instal•lacions. A hores d’ara només resta aïllada una meitat del camp 2. Segons va anunciar l’alcalde Josep Monràs, durant la presentació de divendres passat del llibre del centenari del CF Mollet, la reobertura d’aquesta zona es produirà en els propers dies. Així doncs, les instal•lacions esportives quedaran totalment obertes després d’un any de reformes.

 

Poc abans que l’alcalde anunciés aquesta bona notícia per a l’entitat, es va procedir a la inauguració d’una placa commemorativa pels cent anys del club. La placa està situada al parc de les Pruneres, on durant 60 anys el CF Mollet va disputar els seus partits en l’antic Camp de les Pruneres.

Edicions locals