CiU de Mollet presenta el seu model de ciutat

El document, que recull gairebé 300 propostes concretes per la ciutat, es pot consultar al web de CiU de Mollet. Els ciutadans poden seguir presentant les seves propostes al web participatiu (http://modelciutat.ciumollet.org) o a la carpa itinerant als ba

Fa dos anys i mig CiU va iniciar un procés participatiu com a resultat del seu pla estratègic, definit a principis de legislatura, on es va detectar que “gran part de la desafecció política venia donada per la falta d’informació i participació per part de la ciutadania en l’àmbit polític i en la presa de decisions a les administracions públiques”.

 


Per respondre a aquestes necessitats d’informació i participació es va iniciar la publicació ‘Parlem-ne’, es van programar carpes quinzenals pels barris i es va realitzar una enquesta generalista on es van repartir uns 40.000 formularis d’enquestes a les bústies molletanes, i que també està disponible al web de CiU (www.ciumollet.cat).

 


El retorn del procés participatiu és el resultat del model de ciutat de CiU, on es defineixen propostes transversals de ciutat (137 actuacions) i propostes específiques per a barris (139 actuacions).

 


Des de CiU expliquen que “no és un document tancat” i que els ciutadans poden fer les seves aportacions a través del web participatiu o a la carpa itinerant als barris que la formació instal·la cada divendres.

 

Edicions locals