ICV-EUiA presenta mocions sobre radars i educació

La coalició demana replantejar el sistema de radars i càmeres semafòriques, manifestar l'oposició a que l'assignatura de religió estigui present en el currículum de l'educació obligatòria i donar suport als estudiants vaguistes Dani i Isma.

El grup municipal d’ICV-EUiA demanarà al govern municipal, durant el proper Ple que se celebrarà dilluns, replantejar el sistema de radars i càmeres semafòriques i fer, dins el Pla de Mobilitat, un pla alternatiu de seguretat viària i pacificació del trànsit. Des d'ICV-EUiA consideren que l'actual sistema "té una clara visió recaptatòria".

 


La coalició també presenta una moció per demanar als grups dels Consistori que es manifestin en contra de l'assignatura de religió al currículum de l'educació obligatòria (primària i secundària). La formació creu que amb aquest plantejament "no és pretén dotar a l'alumne de coneixements sobre les religions, sinó un adoctrinament".

 


Per últim, ICV-EUiA presenta una moció per donar suport als estudiants de la Universitat de Barcelona, en Dani i l'Isma, que van participar en la vaga del 29 de març i van ser detinguts durant 34 dies com a mesura preventiva,  per ordre de la jutgessa Carmen Garcia Martínez, coneguda per ser la instructuora del cas 4F denunciat al documental ‘Ciutat Morta’.

Edicions locals