CiU presenta les persones que formaran part de la llista

La formació ha presentat les 25 persones que formaran part de la candidatura de CiU Mollet.

Després de donar a conèixer el seu cap de llista, en Joan Daví i Mayol, i el seu model de ciutat amb unes 300 propostes per la ciutat, CiU Mollet presenta la llista completa de les persones que formaran part de la candidatura per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Així, en Jordi Talar serà el número 2 de la llista. Talarn és enginyer tècnic en telecomunicacions i enginyer superior electrònic, té un Postgrau per la UAB en Gestió i Administració Local i un Màster per la UAB en Administració i Govern Local.

 


Carme Olària serà la número 3 de la llista i té estudis d’administració d’empresa i turisme, a més d’un comerç familiar a la ciutat. Carme Segú serà la número 4 i és presidenta de l’Associació Contra en Càncer de Mollet, a més de treballar a una empresa multinacional en l’àrea de gestió de clients. Valentí Careta es situa en el número 5 i treballa d’Inspector Postvenda a una empresa multinacional, és membre del Consell de Ciutat i president del Club Muntanyenc.

 


La llista continua amb Eva Ferrando, Jordi Rebull, Albert Parés, Cristina Subirats, Josep Mas, Pere Gordi, Prudenci Irurre, Irene Vives, Montserrat Pujol, Miquel Aymat, Leandre Brullés, Maria Carme Molina, Roser Serra, Adrià Alarcón, Antoni Martínez, Cristina Vila, Mercè Aymat, Esteve Net, Alfons Collado i Feliu Guillaumes.

 

Edicions locals