El PP anuncia millores a les estacions

Dijous passat la vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, visitava Mollet per parlar sobre les dues estacions de rodalies de la ciutat.

En la seva visita Dolors Montserrat anunciava que les obres de millora de les dues estacions començaran abans de que acabi l’any. En referència a l’estació de Mollet Sant Fost la popular explicava que dedicaran “2 milions d’euros per fer les andanes noves, els ascensors per suprimir les barreres, els tancaments de seguretat de les vies i de l’estació, obres en l’edifici i el pas inferior”. En referència a l’Estació de Mollet Santa Rosa “s’invertiran 1.818.182 euros en andanes, ascensors i en el pas inferior”.

 

 

Sobre el desdoblament de la línia R3, Montserrat ha assegurat que el Ministeri de Foment “manté el compromís de tirar endavant i agilitzar” la declaració d’impacte Mediambiental referent a l’estudi Informatiu per a la duplicació de la línia R-3 (Vic-Puigcerdà, 1.695 metres). Un cop solucionada la declaració d’Impacte Mediambiental, “el Ministeri mantindrà el seu compromís de salvaguardar el protocol d’actuació, corresponent a la firma del conveni i es reunirà amb l’ Ajuntament i la Generalitat per iniciar els tràmits necessaris per desenvolupar el projecte”.

 

Edicions locals