Diumenge nou concert del cicle ‘Mollet Canta’

La Capella de Música Santa Maria oferirà diumenge, a les 18h, un concert coral a l’Església de Sant Vicenç. L’actuació estarà acompanyada per l’Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell

Arriba l’últim diumenge de mes i, com és habitual des de finals de l’any passat i fins el mes de maig d’enguany, l’Església de Sant Vicenç acollirà, a les 18h, un concert d’una coral de la ciutat. Aquest diumenge serà el torn de la Capella de Música Santa Maria, que oferirà un concert acompanyada de l’orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell.

 

 

El concert estarà dividit en dues parts, una primera actuació només instrumental i una segona actuació on l’orquestra i el cor interpretaran cançons conjuntament. Durant la primera part es podrà escoltar el el ‘Concert de violi núm. 3’ de Mozart i l'obra per a violí i orquestra ‘Meditació’ de J. Massenet. Durant la segona part s’interpretaran tres fragments del ‘Rèquiem’ de G.Fauré, uns ària per a soprano i cor de les ‘Vespres Confesore’ de Mozart, una ària de ‘l'Oratori de Nadal’ de Bach,  ‘Lux Aeterna’ del compositor anglès J.Rutter, i per acabar 'Al·leluia’, un fragment de l'oratori ‘El Messies’ de G.F.Haendel.

 

 

El cicle de concerts ‘Mollet Canta’ té com a objectiu donar més ressò a aquesta disciplina musical i afavorir l’assistència de públic als concerts. El preu dels concerts serà de 2 euros, que es destinaran a cobrir les despeses d’obertura de l’Església. La propera actuació serà el diumenge 26 d’abril a càrrec de la Companyia de Sarsuela i el cicle finalitzarà el 31 de maig amb una actuació conjunta de totes les corals que han participat i la col·laboració de l’Associació Musical Pau Casals.

 

Edicions locals