Més de 300 assistents per conèixer els candidats d’Ara Mollet-ERC-MES

Can Gomà es va omplir de públic per conèixer els 25 candidats que formaran part de la llista de la formació i els 10 suplents.

Divendres Ara Mollet-ERC-MES donava a conèixer els noms que completaran la llista de persones que formaran part de la candidatura a les properes municipals. Fins ara la formació ja havia avançat els 10 primers noms (Oriol López, Marta Vilaret, Josep Gordi, Judith Vizcarra, Manel Sostres, Josep Amaya, Pere Reyes, Marina Planellas, Susana Vega i Eva Gonzalo), a més de l’últim nom de la llista (Josep Cot) i l’últim nom dels suplents (Carme Guarro). Així, divendres va donar a conèixer la resta de la llista que està formada per Toni Valle (11), Agnés Galdón (12), Jordi Puyuelo (13), Anna Catalán (14),  Jordi Candela (15), Conxi Porras (16), Susanna Bibián (17), Dolors Palomo (18), Àlex Díaz (19), Joan Pi (20), Mercè Martínez (21), Cristina Forés (22), Carles Pérez (23) i Montserrat Mas (24).

 


Durant l’acte es va gaudir de música en directe, del poema ‘Somiem’ de Lluis Llach i de la projecció del vídeo de la candidatura.  

 

Edicions locals