Una molletana era passatgera de l’avió estavellat als Alps

La molletana viatjava a Dusseldorf per motius de feina, ja que havia d’assistir a la fira que porta per nom ‘Anuga Food Tec’, a Colònia.

Una veïna de la nostra ciutat viatjava a l’avió de la companyia Germanwings que ha sinistrat a la zona dels Alps Francesos. La molletana treballava a l’empresa Itram Higiene situada a Vic i viatjava a Alemanya amb una altra companya per assistir a la fira ‘Anuga Food Tec’.

 

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, en nom de tota la corporació municipal  ha expressat el seu condol als familiars de la víctima molletana de l’accident aeri ocorregut aquest matí a França en el que 150 persones han perdut la vida.

 

Josep Monràs ha posat a disposició de la família qualsevol suport que pugui necessitar davant la tràgica notícia. Les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal des d’aquest migdia com a mostra de dol de la ciutat de Mollet.

 

 

Així mateix, l’alcalde de Mollet vol transmetre el seu condol als familiars i amics de la resta de víctimes mortals de l’accident de l’avió Airbus-320 estavellat als Alps Francesos.

 

 

 

 

Edicions locals