L’alcalde Monràs felicita les germanes Franco Flores pel seu èxit al karate

Les molletanes Paula i Lucía Franco Flores es van proclamar campiona i subcampiona de Catalunya de Karate el passat mes de febrer

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha transmès la seva felicitació a les dues joves molletanes Paula i Lucía Franco Flores, que s’han proclamat campiona i subcampiona de Catalunya de Karate en les seves categories. Les dues germanes van disputar el Campionat de Catalunya de Karate el passat 14 de febrer.

 

Paula Franco, de 13 anys i cinturó negre, es va proclamar campiona en la modalitat de Kumite (combat) en la categoria Juvenil Femení de més de 50kg. Per la seva banda, Lucía, de 10 anys i amb cinturó marró, va quedar subcampiona en la categoria Infantil Femení de menys de 40 kg.

 

Totes dues son alumnes de l’escola Sant Gervasi i van començar a practicar Karate amb tres anys. S’entrenen al Club Shi-Kan Montcada i totes dues s’estan preparant al CAR de Sant Cugat per participar en el proper campionat d’Espanya, que se celebrarà a Còrdova els propers dies 25 i 26 d’abril.

Edicions locals