Una escola de futbol xinesa pren el CF Mollet com a referent del futbol europeu

El Greentown FC i el CF Mollet inicien converses per organitzar campus d’estiu de joves jugadors xinesos a les instal·lacions dels Germans Gonzalvo

El CF Mollet podria ser en el futur l’amfitrió d’un campus de joves jugadors de la Xina que fossin entrenats al camp dels Germans Gonzalvo pels entrenadors del club molletà. Aquesta possibilitat està més a prop de convertir-se en realitat, des que una delegació del club xinès Greentown FC hagi visitat aquesta setmana les instal·lacions del CF Mollet. Ambdós entitats han iniciat les converses per col·laborar amb les seves respectives escoles de futbol.

 

El president del CF Mollet, Feliu Tura, ha acompanyat a la delegació de l’escola de futbol Greentown, que ha pres l’entitat molletana com un referent seu al futbol europeu. Greentown és una de les immobiliàries més importants de la Xina i compta amb l’equip professional Greentown FC i la seva escola de futbol. Actualment vol ampliar el seu projecte esportiu, adreçant la seva mirada cap al futbol europeu. La delegació xinesa s’ha interessat durant la visita a Mollet pels valors educatius del CF Mollet mitjançant la pràctica del futbol, i ha mostrat el seu desig de col·laborar en el futur amb el club molletà. S’ha plantejat organitzar campus d’estiu al camp Germans Gonzalvo per a joves jugadors xinesos, que entrenarien sota les ordres dels entrenadors del CF Mollet.

 

“És molt important que la filosofia futbolística del CF Mollet hagi arribat a un país tan llunyà i estem satisfets que estiguin interessats en el nostre projecte esportiu”, explica el president del club, Feliu Tura. Respecte la visita i la possible futura col·laboració, Feliu Tura afegeix: “està tot obert i estem negociant perquè al mes de juliol o agost infants xinesos del Greentown FC vinguin a rebre classes dels nostres monitors”.

Edicions locals