Diumenge nou concert del cicle ‘Mollet Canta’

La Capella de Música Santa Maria oferirà diumenge, a les 18h, un concert coral a l’Església de Sant Vicenç dins del cicle ‘Mollet Canta’. L’actuació estarà acompanyada per l’Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell

Arriba l’últim diumenge de mes i, com és habitual des de finals de l’any passat i fins al mes de maig d’enguany, l’Església de Sant Vicenç acollirà, a les 18h, un concert d’una coral de la ciutat, que s’emmarca dins el cicle de concerts ‘Mollet Canta’. Aquest diu-menge serà el torn de la Capella de Música Santa Maria, que oferirà un concert acompanyada de l’orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell.

 


El concert estarà dividit en dues parts, una primera actuació només instrumental i una segona actuació on l’orquestra i el cor interpretaran cançons conjuntament. Durant la primera part es podrà escoltar el ‘Concert de violí núm. 3’ de Mozart i l'obra per a violí i orquestra ‘Meditació’ de J. Massenet. Durant la segona part s’interpretaran tres fragments del ‘Rèquiem’ de G.Fauré, uns ària per a soprano i cor de les ‘Vespres Confesore’ de Mozart, una ària de ‘l'Oratori de Nadal’ de Bach,  ‘Lux Aeterna’ del compositor anglès J.Rutter, i per acabar 'Al·leluia’, fragment de l'oratori ‘El Messies’ de G.F.Haendel.

 


El cicle de concerts ‘Mollet Canta’ té com a objectiu donar més ressò a aquesta disciplina musical i afavorir l’assistència de públic als concerts. El preu dels concerts serà de 2 euros, que es destinaran a cobrir les despeses d’obertura de l’Església. La propera actuació serà el diumenge 26 d’abril a càrrec de la Companyia de Sarsuela i el cicle finalitzarà el 31 de maig amb una actuació conjunta de totes les corals que han participat i la col·laboració de l’Associació Musical Pau Casals. Fins ara les corals que han participat al cicle ‘Mollet Canta’ són Estoc de Veus, El Clavell i Ampacanta.

Edicions locals